Wandelingen

Herbronnen in de natuur

Verbindende groepswandelingen

De natuur biedt een prachtige spiegel om inzicht te krijgen in onszelf en om antwoorden te vinden op vragen die aan de orde zijn. De antwoorden zijn onverwacht eenvoudig en krachtig. Je aandacht wordt automatisch getrokken naar wat op dat moment voor jou van belang is. Zo kan het plots opduiken van een reetje of een simpele scheefgezakte boom je inzicht bekrachtigen. Door de uitwisseling met je medewandelaars herken je dat je helemaal niet alleen bent met je lastige vragen.


Deelnemers getuigen:

“Zo’n groepswandeling is me-time in het kwadraat.

Echt van de natuur genieten met al je zintuigen brengt je gedachten tot rust. De ontmoeting  met een groep positieve vrouwen , die open zijn en een zinvol gesprek mogelijk maken, geeft energie en een warm gevoel. 

Na de wandeling ga je met een gevoel van verbondenheid en ideeën naar huis. Een echte aanrader!”

Nadia

 

“Ik heb enorm genoten van onze tweede wandeling, met reeds gekende “powervrouwen” en nieuwe “powervrouwen”, met wie er ondertussen ook een mooie verbinding is.

De pracht van de natuur, het samen wandelen in stilte, de kleine oefeningen die antwoorden en inzichten geven … het is MAGIE!

Veronique

 

“Ik was in bijzonder enthousiast over de ervaring van woensdag en ga zeker proberen er ook de volgende keren bij te zijn. Het gesprek in het bos met een intens luisterend oor van een andere deelnemer maakte emoties los, maar bracht opluchting en verheldering.

Wanneer de dagen erna sombere gedachten in mijn hoofd opdoken, bracht ik de herinnering hieraan in de plaats. Het werkte nog heel lang verder om op die momenten positiever te denken.

Als natuurassociatie voor mezelf bedacht ik een steen. Een steen lijkt sterk, maar zoals de vele stenen, waarmee de gebouwen in Oekraïne zijn opgericht, zijn ze breekbaar en meer kwetsbaar dan je op het eerste zicht zou denken.

7 kleine stappen in een week geven meer verandering dan 1 grote stap stond op mijn inspiratiekaart. Verbinding met anderen is noodzakelijk, zelfs essentieel om gelukkig te zijn. Ik vond verbinding in ons wandelgroepje. 

S.

Gemotiveerd om de natuur in te trekken met impact?


Bekijk de aankondiging van de eerstvolgende wandelingen.

Breng gerust een vriendin mee!
Wandelingen om zelf te doen

Troostende bosdouche


Een wandeling die je troost geeft in alle omstandigheden

omdat de natuur niet oordeelt.Kalmerende bosdouche


Deze wandeling laat de stress van je afvloeien.