Mezelf

Een stevige coach vorming

Door mijn opleiding tot Bachelor in de Psychologie en bijkomende professionele opleidingen heb ik een sterke basis gelegd om mensen te coachen. In 2015 volgde ik de Wandelcoach Opleiding® en rondde later succesvol de Opleiding tot Register Wandelcoach® af om de hoogste coachkwaliteit te kunnen garanderen. Om nog beter tegemoet te komen aan vragen rond stress en burn-out vulde ik mijn vorming aan met een tweedaagse training Wandelcoaching bij Stress & Burn-out. Een specifieke opleiding tot loopbaancoach volgde ik bij NextStep Coaching waar ik verder Innerlijk leiderschap en de workshop rond hooggevoeligheid volgde. In april 2022 behaalde ik het certificaat voor de tweedaagse training Wandelcoaching voor Groepen, bij Wandelcoach Nl.

Verder behaalde ik in juni 2023 het certificaat Perfectionismecoach bij het Ontwikkelingsinstituut en rondde ik in juni 2024 mijn opleiding Natuurcoaching voor professionals af bij Ilse Geussens van Shizendo.


 

Afstemmen op je eigen natuur

Met zelf een rijk gevuld familieleven, ruim dertig jaar ervaring als Hr-verantwoordelijke in een internationaal technologisch bedrijf en een stevig sociaal engagement, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven. Het is me ook duidelijk geworden dat diepe ontspanning van lichaam en geest cruciaal zijn om afgestemd te blijven op je eigen natuur, te weten waar je voor staat en de energie ongehinderd te voelen stromen.  Visie en missie

Energie krijgt een belangrijke plaats in mijn coaching. Als de energie niet meer stroomt door spanningen word je uiteindelijk ziek. Heel vaak besef je niet dat de onverklaarbare chronische pijn in je lichaam veroorzaakt wordt door onverwerkte emoties. Misschien grijp je dan naar pijnstillers of symptoombestrijders en ga je maar door tot je vervreemd raakt van je lichaam en je de verbinding met je natuur verliest. Het coachtraject richt zich op het herstel van die verbinding. Binnen de veilige omgeving van de niet oordelende natuur en de begripvolle coach leer je opnieuw luisteren naar je eigen sensaties, zowel gedachten als gevoelens. Je wordt jezelf terug gewaar. Dit opent de weg naar zelfkennis en zelfzorg. Jij zelf bent uiteindelijk expert van jouw eigen leven.Mijn stijl.

Met respectvolle, vriendelijke aandacht en resultaatgerichtheid, breng ik jou via de krachtige natuur in contact met je eigen unieke natuur. Door te vertragen en voeling te krijgen met diepgaande ontspanning in lichaam en geest kan je terug je energie ontdekken. Met mijn aanmoedigende betrokkenheid en verdieping in je situatie worden heldere inzichten over je diepste wensen in je wakker. We zijn pas tevreden als jij de obstakels weet te overwinnen en je eigen pad weet te vinden naar een gelukkig en zinvol leven.

De waterval symboliseert de oneindig stromende energie. In de combinatie van rots en water krijgt de rots de betekenis van kracht, sterk zijn, weten wie je bent en waar je voor staat. Het water staat voor mildheid, flexibiliteit in denken, verbinding met je natuurlijke zelf en openheid tot verbinding met de anderen.