Loopbaan

Loopbaanbegeleiding

Jouw loopbaan


Neem je loopbaan in eigen handen!

Stroomt het bij jou niet in je loopbaan en zit je ergens vast? Dat kan op diverse terreinen: je lichaam trekt het niet meer, mogelijk ervaar je teveel stress, komen je talenten onvoldoende aan bod of is je balans zoek? Dan gaan we samen onderzoeken wat jou belemmert of waar het blokkeert.

 

Je pad naar loopbaangeluk

Als deskundig opgeleide loopbaancoach bij NextStep luister ik naar jouw verhaal. Wie ben jij? Wat zit er in je en wat kan er nog naar boven gehaald worden? Velen van ons leggen zich neer bij het spelen van een bijrol in het eigen levensverhaal. Ik help je tot inzichten komen, inspireer en motiveer je om de volgende stap te zetten. Met deze coaching krijg je weer zelfvertrouwen en worden je persoonlijke missie en doelen helder, zodat je volop kan schitteren in de hoofdrol.

 

Loopbaancoaching betekent niet altijd veranderen van werkgever. Beter weten wat jij wil, waar jouw grenzen liggen en een goede communicatie kan je terug perspectieven bieden in je huidige werkomgeving.


Mijn aanbod

Vooraleer je beslist tot het loopbaancoachtraject word je een gratis kennismakingsgesprek aangeboden. Dat neemt ongeveer 1 uur in beslag.

Loopbaancoaching kan zowel in de natuur als in de praktijk, afhankelijk van jouw voorkeur. Elk begeleidingstraject is uniek en wordt op jouw maat uitgewerkt. Je krijgt een duidelijker beeld van de eigen talenten, vaardigheden en valkuilen en we brengen in kaart wat voor jou echt belangrijk is. Een coaching sessie duurt 1,5 à 2 uur. Enkele weken of maanden na het coachtraject is er ook een gratis opvolgingsmoment.

 

Jouw investering
Je kan loopbaanbegeleiding volgen aan privaat tarief, of gebruikmaken van de loopbaancheque van de Vlaamse overheid.

Loopbaancheques
Geniet tot 7 uur coaching met de loopbaancheques


Alle werknemers en zelfstandigen kunnen per 6 jaar 2 loopbaancheques aanvragen, de eerste van 4 uur en de tweede van 3 uur. Voorwaarde is wel dat je minstens 7 jaar deeltijds of voltijds aan het werk bent.

Dankzij de loopbaancheques betaal je voor deze 7 uur persoonlijke begeleiding € 90.