Groeisporen

Hoe kom jij je bron van energie op het spoor?

Het beeld van de spoorbloem met de kolibrievlinder is een metafoor uit de natuur die perfect past bij de hardwerkende professional en mijn wandelcoachaanbod.

 

Herken jij jezelf in een kolibrievlinder?

Een kolibrievlinder is een onrustige vlinder die veel energie verbruikt. Hij zweeft voor de bloem waaruit hij zijn nectar haalt en slaat daarbij 70 tot 80 keer per seconde met zijn vleugels. Hij kan met zijn lange tong alle nectar opzuigen om zijn energiebehoeften aan te vullen. Hij heeft er dus alle belang bij om efficiënt met zijn energie om te gaan.

Wat heeft een spoorbloem te bieden?

Een spoorbloem of rode valeriaan staat symbool voor diepe rust (valeriaan is medicinaal en zorgt voor een verkwikkende slaap). De rode kleur staat dan weer voor energie en alertheid. In de naam vind je het spoor terug voor diegenen die hun eigen spoor bijster zijn. In de zaden ligt alles al besloten: een verkwikkende energiebron die jij tot bloei kan brengen.

 

Net zoals “de spoorbloem met kolibrievlinder” een metafoor is, kan de natuur ook jou verhelderende spiegels bieden. Metaforen geven je o.m. inzichten om je innerlijke veerkracht terug op het spoor te komen.

Volg jij graag jouw eigen spoor?

Meld je dan aan voor een gratis kennismakingswandeling zodat je kan proeven of  een wandelcoachtraject wat voor jou is. Je krijgt er gratis het pakketje “Groeisporen” bovenop.

Groepen kunnen zich eveneens aanmelden voor een “Meet & feel”-event. Deelnemers hebben recht op het pakketje “Groeisporen” als zij zich inschrijven voor de nieuwsbrief.