Loopbaanbegeleiding

Coaching en loopbaanbegeleiding

via resultaatgerichte natuurcoaching.

Marleen Van Puyvelde

Natuur- en wandelcoach

Maak aanspraak op je eigen leven


Seneca

Loopbaanbegeleiding


Met energie en plezier in je werk!

Hoe kom jij je bron van energie op het spoor?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kosteloze kennismakingswandeling  en ontvang het gratis pakketje “Groeisporen”

Voorkomen is beter dan genezen


Om individueel leed te besparen, maar ook omdat ik het maatschappelijk relevant vind, bied ik graag een proactieve aanpak aan. De emotionele belasting in werksituaties blijkt het grootst te zijn bij professionals en zelfstandigen in o.m. zorgsector, onderwijs, e.a.  Als deze geëngageerde professionals de verbinding met zichzelf verliezen kunnen zij ook geen verbinding met de andere maken. Spanningen, uitputting en burn-out loeren om de hoek.


Ben jij een bedrijvige, hardwerkende professional of zelfstandige die erg betrokken is bij haar/zijn werk?


Door de aard van je activiteiten ga je alsmaar door. Er is altijd wel iets buiten jezelf dat je aandacht vraagt. De tijd ontbreekt om bij te tanken en tot rust te komen. Bij een obstakel op je weg loop je het risico jezelf te verliezen. Je voelt je leeg en uitgeblust. Obstakels kunnen met je gezondheid, de werkdruk, de relaties op het werk, je gezin of een ander persoonlijk probleem te maken hebben.

Mijn aanbod


Als de veer breekt heb je vooral nood aan diepgaande rust en ontspanning. Dit kan door vertragen, stilte, geleidelijk contact vinden met lichaam en ademhaling en door de natuur op jou te laten inwerken. Als er terug ontspanning mogelijk is in lichaam en geest komt er geleidelijk aan opnieuw ruimte voor energie. Tijdens een coachingtraject van een 4 à 5-tal wandelingen bouwen we via oefeningen aan je innerlijke veerkracht. Mijn begeleiding gaat gedurende dit traject stap voor stap verder naar zelfacceptatie, zelfzorg en innerlijke groei. Ik begeleid je vriendelijk en begripvol, maar ook resultaatgericht en met inzet van de natuur. Tussentijdse opdrachten en opvolging via e-mail ondersteunen het coachingtraject.


De wandelingen duren ongeveer anderhalf uur en hebben plaats in een nabijgelegen natuurgebied van je voorkeur. We wandelen stapje voor stapje naar de realisatie van jouw verlangen: terug je energie voelen stromen en weten waar je voor staat.


Hoe kan jouw energie terug gaan stromen en krijg je terug plezier in je werk? Verneem meer in de nieuwsbrief


Loopbaancheques
Geniet tot 7 uur coaching met de loopbaancheques


Via de loopbaancheques van de VDAB, kan je met een eigen inbreng van € 40,- genieten van 4 uur coaching voor de eerste en 3 uur voor de tweede cheque. Alle werknemers en zelfstandigen hebben recht op 2 cheques, dus 7 uur coaching in totaal.

Gratis kennismakingswandeling ?


Meld je dan aan via onderstaande knop.  Zo kan je proeven of  een wandelcoachtraject wat voor jou is en krijg je verdere toelichting bij het coachtraject en de aanvraag van de loopbaancheques.

Je krijgt er gratis het pakketje “Groeisporen” bovenop.Deelname aan Meet & feel event


In je organisatie of gemeente worden vooraf aangekondigde infosessies georganiseerd. Ook hier krijgt je toelichting bij het coachtraject en de aanvraag van de loopbaancheques. Deelnemers hebben recht op het pakketje “Groeisporen”.