Loopbaanbegeleiding

Maak aanspraak op je eigen leven


Seneca

Loopbaanbegeleiding

Hoe kom jij je bron van energie op het spoor?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kosteloze kennismakingswandeling  en ontvang het gratis pakketje “Groeisporen”

Je pad naar loopbaangeluk!


Als deskundig opgeleide loopbaancoach bij NextStep werk ik graag mee aan de missie om elke werkende mens meer loopbaangeluk te bezorgen.

“Wij willen luisteren naar jouw verhaal. Wie ben jij? Wat zit er in je en wat kan er nog naar boven gehaald worden? Velen van ons leggen zich neer bij het spelen van een bijrol in het eigen levensverhaal. We lijken te vergeten dat we juist de hoofdrolspeler zijn! En in ieder goed verhaal komt de held ergens onderweg tot het besef dat hij mag zijn wie hij is. Daarna krijgt het verhaal een nieuwe wending en kan de held zijn plek in het leven zelfzeker en met passie opnemen. Volop schitterend in de hoofdrol. Wij helpen je tot deze inzichten te komen, je te inspireren en te motiveren om de volgende stap te zetten. Met onze coaching willen we er voor zorgen dat je weer zelfvertrouwen krijgt en je je persoonlijke missie en doelen voor jou kan zien. We doen dit alles vanuit een onderbouwde methodiek die al meer dan 3000 mensen geholpen heeft. We hebben onze eigen opleiding tot loopbaancoach opgesteld omdat we er zeker van willen zijn dat ons team kwaliteit kan bieden. Openheid en authenticiteit, daar staan we voor. We bieden deskundige begeleiding die je kijk op je eigen leven zal verruimen en je energie zal geven om er weer voor te gaan. Iedereen op de plek waar hij of zij zich goed voelt. Dat is onze missie.”

Mijn aanbod


Elk begeleidingstraject is uniek en wordt op jouw maat uitgewerkt. Je krijgt een duidelijker beeld van de eigen talenten, vaardigheden en valkuilen en we brengen in kaart wat voor jou écht belangrijk is. We zoeken samen hoe je je beter kunt voelen in je huidige werkomgeving of in die arbeidscontext die aansluit bij jouw persoonlijk behoefteprofiel.
Een warm, menselijke aanpak staat voor duurzame resultaten.
Een coaching sessie duurt 1,5 à 2 uur en hebben grotendeels plaats in een nabijgelegen natuurgebied van je voorkeur. We wandelen stapje voor stapje naar de realisatie van jouw verlangen: terug je energie voelen stromen en weten waar je voor staat. Dit betekent: minder piekeren, persoonlijke groei, een gevoel van verhoogde effectiviteit en betere relaties met collega’s en leidinggevenden.
Vooraleer je beslist tot het loopbaancoachtraject wordt je een gratis kennismakingswandeling aangeboden. Deze wandeling neemt 1 uur in beslag. Na het coachtraject is er ook een gratis opvolgingsmoment. Dit kan tijdens een wandeling en/of bij een kopje koffie of thee.
Je kan loopbaanbegeleiding volgen aan privaat tarief, of gebruik maken van de loopbaancheque van de Vlaamse overheid.


Loopbaancheques
Geniet tot 7 uur coaching met de loopbaancheques


Alle werknemers en zelfstandigen kunnen per 6 jaar 2 loopbaancheques aanvragen, de eerste van 4 uur en de tweede van 3 uur. Voorwaarde is wel dat je minstens 7 jaar deeltijds of voltijds aan het werk bent.

Dankzij de loopbaancheques betaal je voor deze 7 uur persoonlijke begeleiding € 80.

Gratis kennismakingswandeling ?


Meld je dan aan via onderstaande knop.  Zo kan je proeven of  een wandelcoachtraject wat voor jou is en krijg je verdere toelichting bij het coachtraject en de aanvraag van de loopbaancheques.

Je krijgt er gratis het pakketje “Groeisporen” bovenop.Deelname aan Meet & feel event


In je organisatie of gemeente worden vooraf aangekondigde infosessies georganiseerd. Ook hier krijgt je toelichting bij het coachtraject en de aanvraag van de loopbaancheques. Deelnemers hebben recht op het pakketje “Groeisporen”.