Herbronnen in de natuur

Maak aanspraak op je eigen leven


Seneca

Hoe kom jij je bron van energie op het spoor?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kosteloze kennismakingswandeling  en ontvang het gratis pakketje “Groeisporen”

Herbronnen in de natuur:

geef je levensgeluk een boost!

Jouw unieke vraag verdient een unieke aanpak.


Hoe loopt het?

Gratis kennismaking


Meld je aan via onderstaande knop. Zo kan je proeven of een wandelcoachtraject in de natuur iets voor jou is.

Je krijgt verdere toelichting bij het coachtraject, de keuze van jouw natuurgebied en jouw investering. Daar bovenop krijg je gratis een pakketje 'Groeisporen'.

Aanbod coachtraject


Op basis van het besprokene tijdens de kennismaking doe ik je een voorstel. Hieruit moet blijken of je vraag, verlangen en gewenste resultaat helder is, net als mijn aanpak, werkwijze en vergoeding.

Na akkoord volgt een schriftelijke overeenkomst.

Coachtraject


In elke wandeling is er aandacht voor diepgaande rust en ontspanning zodat er terug ruimte komt voor energie. Je energieniveau kreeg immers een flinke deuk, tegen welke obstakels je ook aanliep.

Met blijvende focus op jouw verlangen zoeken we via opdrachten in de natuur naar heldere inzichten. Deze inzichten maken het mogelijk  concrete stappen te zetten in de richting van je gewenste resultaat.Mijn begeleiding gaat gedurende dit traject stap voor stap verder naar zelfacceptatie, zelfzorg en innerlijke groei. Tussentijdse opdrachten en opvolging via e-mail ondersteunen het coachingtraject. Dit bestaat uit vier wandelingen van ongeveer anderhalf uur.

We wandelen ongeveer elke drie weken. De tussentijd is echter afhankelijk van de tijd die jij nodig hebt om stappen in je leven te integreren.

Opvolging


Twee maanden na beëindiging van het coachtraject neem ik telefonisch contact met je op. Met deze opvolging gaan we na of jij de genomen stappen tot verandering in je leven hebt verankerd.

Je investering


Het volledige coachtraject, inclusief verplaatsingskosten, tussentijdse opdrachten, opvolging via mail en de eindevaluatie na twee maanden kost je € 350 te betalen bij het tekenen van de overeenkomst.