Groepen

©2018 Natuurgewijs.be

alle rechten voorbehouden

 

Vind ruimte voor inspiratie en creativiteit.

 

 

Beleef een inspirerende natuurwandeling ter voorbereiding of afronding van je teamdag en vind verfrissende ideeën.

Als organisatie wil je met je team problemen aanpakken, de toekomst voorbereiden of de samenwerking verbeteren en je bent op zoek naar een verfrissende en inspirerende start.

Je wil een teambuildingsdag organiseren in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen door samen te werken in de natuur en je wil een ontspannende afsluiter

Inschrijven of vragen: zie contactpagina

Dan is een inspirerende en verfrissende natuurbelevingswandeling een verrassend en motiverend aanbod!

Wat kan je verwachten?

  • Ter voorbereiding van een probleemoplossende of strategische teamdag is een grondig voorbereidend gesprek een absolute noodzaak om de doelstellingen scherp te stellen. Het gewenst resultaat wordt nauwgezet afgestemd zodat de wandeling aan de verwachtingen beantwoordt.
  • Een inspirerende natuurbelevingswandeling van 1,5u in een vooraf overeen te komen natuurgebied. Dit kan in de buurt van uw bedrijf/vergaderlocatie of elders. Indien ter afsluiting van een werkdag heeft de wandeling uiteraard plaats in het betreffende natuurgebied.

 

Een natuurbelevingswandeling brengt jou het volgende:

  • Samen genieten van rust en ontspanning en de beslommeringen van alle dag achter je laten.
  • Aan de hand van verfrissende wandelopdrachten nieuwe invalshoeken vinden voor een specifiek probleem of strategische keuze. De natuur geeft immers een prima spiegelbeeld voor onze zorgen van alle dag. Ik begeleid je team in dit creatief/probleemoplossend proces. Plots zie je een uitweg en ontstaan ideeën voor een nieuwe werkmethode of het realiseren van je organisatiedoelstellingen.
  • De samenwerking tussen de teamleden aanmoedigen en nieuwe wegen durven inslaan.