Verfrissende_bries_14

©2018 Natuurgewijs.be

alle rechten voorbehouden

 

Verfrissende bries 14

 

Samen veerkrachtig

Ontdek het weldoende effect van een verkwikkende natuurwandeling.

'Samen Veerkrachtig' is de rode draad van de 10-daagse van de mentale veerkracht en dat is geen toeval. Veerkracht is datgene wat je nodig hebt om na een mentale tik een frisse start te nemen. Veerkracht helpt ieder van ons omgaan met de kleine en grote uitdagingen van het leven. Zorg dragen voor elkaar, dat is zorgen voor veerkracht.

 

Ontdek het weldoende effect van een verkwikkende natuurwandeling.

 

Mensen die tijd doorbrengen in en met de natuur zijn meer ontspannen, blijer en gelukkiger. Het fysiek bewegen helpt ons ook om emotioneel in beweging te komen. Het lijkt wel of je in de natuur helderder kunt denken. Je komt uit je hoofd en er komt ruimte voor intuïtie. Het samen wandelen heeft ook als voordeel dat een spontane communicatie tussen de wandelaars op gang komt. Kunnen praten over de dingen die je bezig houden kan deugd doen. Je deelt hierbij zonder twijfel levenswijsheden en je voelt je verbonden. Een wandelcoach zorgt ervoor dat je echt kracht kunt putten uit elkaars ervaringen. De wandelingen verlopen in rustig tempo. De nadruk ligt op het stilstaan bij aangename waarnemingen en het mindfull ontdekken van die inspirerende wereld rondom jou.

 

 

 

Lees ook: http://logomechelen.be/content/samen-veerkrachtig-online

 

 

Geplande wandelingen:

 

- Dinsdag 26 september 2017 in Vrijbroekpark Mechelen: wandeling voor mantelzorgers. http://natuurgewijs.be/onewebmedia/Uitnodiging_Verkwikkende_wandeling_26sept17.pdf Inschrijven via rivierenland@sociaalhuismechelen.be

 

- Zondag 01 oktober 2017 in Mosterdpot Duffel: verkwikkende natuurwandeling voor meer veerkracht. Inschrijven via marleenvanpuyvelde@natuurgewijs.be. Gsm 0486/41.36.58.

Afspraak: Natuurgebied “De Mosterdpot/Goorbosbeekvallei”. Samenkomst op parking van de PVT Mechelsebaan, 220 Duffel.

De wandeling start om 14u en duurt tot 16u. Het traject bedraagt 2,5 km.

 

- Zaterdag 07 oktober 2017 in de Hondsbossen Sint-Katelijne-Waver: verkwikkende natuurwandeling voor meer veerkracht. Inschrijven via marleenvanpuyvelde@natuurgewijs.be. Gsm 0486/41.36.58.

Afspraak: Natuurgebied “De Hondsbossen” – Sint Katelijne-Waver. Vertrek: Markt Sint-Katelijne-Waver. De wandeling start om 14u en duurt tot 16u. Het traject bedraagt 3 km.

 

- Maandag 09 oktober 2017 in de Brede Zeyp Koningshooikt: verkwikkende natuurwandeling voor meer veerkracht. Inschrijven via marleenvanpuyvelde@natuurgewijs.be. Gsm 0486/41.36.58.

Afspraak: Fort Koningshooikt, Donderheide, Lier-Koningshooikt. De wandeling start om 14u en duurt tot 16.30u. Het traject bedraagt 5 km.

 

Voel je stevig en vrij na één of meerdere van deze fikse herfstwandelingen!