Verfrissende bries 4

©2018 Natuurgewijs.be

alle rechten voorbehouden

 

Verfrissende bries 4

Kom tot rust in de natuur en voel je energie terug stromen in lichaam en geest.

Geweizwammetje

Opgeladen en geïnspireerd het nieuwe jaar in.

 

Gun jezelf een heerlijk frisse start in de mooiste bossen uit onze streek. Dit kan op 3 januari in de Brede Zeyp in Koningshooikt.

We vertrekken om 14u aan het fort van Koningshooikt gelegen aan de Donderheide en bieden je een inspirerende verwenwandeling aan. De wandeling is 5,6 km lang en duurt tot 16u30.

Omdat we de deelname tot 35 wandelaars willen beperken is inschrijven aangewezen. Dit kan op info@natuurpuntoudespoorweg.be of bellen op het nummer 0486/41.36.58 van Marleen Van Puyvelde. Zorg dat je er bij kan zijn!

 

Blijf het hele jaar door dicht bij je bron van ontspanning en energie.

 

Eva Daeleman, de 25-jarige succesvolle mediafiguur, liet op Facebook weten dat ze kampt met een burn-out. De kranten pikten het op. Plots waren de batterijen platter dan plat. Het licht ging uit.

De aandoening zit in een stijgende lijn en bedraagt nu reeds 30 à 40 % volgens een onderzoek bij werknemers. Buiten het feit dat je gemiddeld 6 maanden non-actief bent, ga je als persoon door een woestijn. Je voelt je innerlijk vreemd en leeg, zonder zin, zonder verlangen, zonder energie. Het is dus bijzonder belangrijk dat je de eerste tekenen ernstig neemt en het niet zo ver laat komen.

 

Kan je een burn-out voorkomen?

 

Als jij of je omgeving opmerkt dat je uit balans geraakt en je ziet zelf niet meteen een uitweg, is een natuurcoachprogramma een veilige en effectieve oplossing.

Wat is natuurcoaching?

Begeleid door een coach kom je in de eerste plaats tot rust in de natuur en leert jezelf te ontspannen.

Je krijgt zicht op je eigen wensen en prioriteiten, je onderzoekt wat je energie geeft en hoe het je in verbinding brengt met je authentieke zelf.

Je wordt assertiever en leert makkelijker neen zeggen. Zo krijg je terug controle over je eigen tijdsbesteding en agenda.

Je herwint je zelfvertrouwen, voelt je energieker en staat sterker in je schoenen.

Je voelt je uiteindelijk terug innerlijk vrij om eigen keuzes te maken.

 

Is een individueel natuurcoach-programma iets voor jou? Of zou je het iemand warm willen aanbevelen? Meld je dan aan op de website of mail naar marleenvanpuyvelde@natuurgewijs.be, tel 0486/41.36.58.

Dotterbloem

Nooit heeft een winter, hoe streng hij ook mag geweest zijn, belet dat de rozen in de zomer bloeien.”

René De Masny